Drumul județean DJ 161 A este într-o stare EXECRABILĂ!

Drumul județean DJ 161 A care tranzitează Apahida – Cojocna – Iuriu de Câmpie – Ceanu Mare este într-o stare EXECRABILĂ!

“Autorităţile judeţene, prin vocea lui Alin Tişe, au promis anual modernizarea acestui drum, însă în realitate, în multe zone, drumul este ciuruit de gropi din metru în metru.

În iulie 2017, executivul judeţului se lăuda cu modernizarea acestuia, într-un lot de alte 23 de drumuri judeţene, apoi în 2018, cei de la Consiliul Judeţean Cluj au anunţat, la capitolul lucrări de întreținere, plombări, burduşiri pe DJ 161 A Apahida – Cojocna – Iuriu de Câmpie dar şi lucrări de modernizare, reabilitare pe DJ 161 A Iuriu de Câmpie – Ceanu Mare – DJ 150.

În 2019, DJ 161 A a rămas la fel de ciuruit ca în anii trecuţi iar clujenii care locuiesc în zonă s-au abonat la service-urile auto pentru defecţiunile provocate de starea carosabilului. Cine răspunde pentru această bătaie de joc? Oare liderii PNL de la centru, nu-l atenţionează pe Alin Tişe pentru starea deplorabilă a drumurilor judeţene?” a declarat deputatul Horia Nasra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *